Suzanne

Suzanne is een aanpakker en praktisch van aard. Mijn hypnose, coaching, training of lezing is direct toepasbaar zodat je er direct mee aan de slag kan om de veranderingen te maken die jij voor ogen hebt. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

In 2018 is LEAN Mind geboren. Na een jarenlange persoonlijke zoektocht naar effectief veranderen ben ik in de ban geraakt van het slimme onbewuste. Door te coachen op 95% onbewust gedrag door middel van hypnose kun je snel en effectief veranderen. Veranderingen die normaal lang duren, heel veel moeite kosten en maar niet uit je systeem raken pak je aan door in gesprek te gaan met jouw onbewuste. Hypnose is makkelijk en toepasbaar voor iedereen. Elke keer weer word ik blij als mensen zich realiseren dat hun leven compleet is veranderd en dat dat vrijwel geen moeite heeft gekost. De ware essentie van jouw persoon komt boven en dat is goed voor jezelf en goed voor de organisatie waar je voor werkt.

Daarnaast train ik graag mensen in persoonlijke effectiviteit en (non-verbale) communicatie. Door mijn project- en communicatieachtergrond en met mijn bruisende energie ben ik goed in staat om mensen in beweging te krijgen en kennis over te brengen.

Mijn missie

Mijn missie is dat iedereen zijn eigen enorme persoonlijke kracht ontdekt. Met hypnose kan je jouw eigen krachtbron simpel en effectief aanboren waardoor je veel krachtiger uitdagingen aankan. Als ik dit had geleerd toen ik 15,16 jaar was had mij dat veel ellende bespaard met vriendjes, ouders en in mijn latere werk. Daarom wil ik NLP en hypnose voor iedereen, maar zeker voor kinderen toegankelijk maken. En als ik mag dromen zou het op de basisschool of middelbare school al aangeleerd worden.

Daarnaast zou ik het liefst meer en intensiever willen samenwerken met de reguliere zorg om gezamenlijk te komen tot een beter resultaat voor de klant. Want twee weten meer dan één, toch?

Achtergrond

Ik heb jarenlang gewerkt in de financiële dienstverlening. Daar werd ik vaak ingezet om de communicatie en werkprocessen te verbeteren, maar ook klantvriendelijker te maken. Ik heb veel ervaring met klantcontact.

Ik woon in Soesterberg en ben gelukkig getrouwd met Paul. Samen hebben wij drie zoons: Jesse (2005), Sebastiaan (2006) en Mathijs (2010).

Naast mijn gezin zijn paarden mijn passie. Paarden spiegelen fantastisch en hebben daarnaast onnoemelijk veel geduld met ons mensen. Ik rij dressuur met Max en kom op dit moment uit in de basisdressuur. Mijn doel is om het ZZ te bereiken.