Tarieven en vergoedingen

Mijn tarieven zijn afhankelijk van het probleem waarvoor je komt. Soms betaal je per sessie, soms betaal je per uur. Programma’s zoals de virtuele maagband, stoppen met roken, hechtingstherapie en allergie hebben een vaste prijs.

Als je wilt weten waar je aan toe bent, stuur me dan e-mail en je hoort van mij welke mogelijkheden er voor jou zijn. Uiteraard is het dan aan jou om daar wel of niet op in te gaan.

Wordt hypnotherapie vergoed?

Hypnose en hypnotherapie wordt (meestal) gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraars als je een aanvullende verzekering hebt.

Ik ben aangesloten bij BATC, een beroepsvereniging. De uiteindelijke vergoeding ligt aan de beroepsvereniging waar de therapeut is aangesloten, je zorgverzekeraar, de door jou gekozen dekking en of je een natura- of restitutiepolis hebt. Je kunt dit het beste even navragen bij je verzekeraar.

Controleer zelf bij je zorgverzekeraar of je voor een vergoeding in aanmerking komt.
Als dit niet het geval is, kun je zelf een individueel coulanceverzoek indienen bij je verzekeraar. Voor meer informatie over vergoedingen voor hypnotherapie, klik hier.

Erkend door Zorgverzekeraars

BATC nummer: BR-02835
AGB-code zorgverlener: 90-105823
AGB-code praktijk: 90-065082