Ervaringen

Wat zeggen klanten?

“Onbewust bewust??”

Het slimme onbewuste aanspreken, door middel van hypnose. Juist… als iemand die doorgaans echt van de feiten is, is dit natuurlijk best ‘out of the box’. Spannend. Eng. En na de eerste hypnose zeg ik: ‘Had ik dit maar eerder geweten!’. Het gevoel was verre van eng, zelfs fijn. Ik voelde me gelukkig en slank. Nu ben ik zeker niet te dik, maar iets voller dan jarenlang geweest. Misstaat me niet. Maar stoort me wel… door met m’n slimme onbewuste aan de slag te gaan, hoop ik over een paar weken met gemak in m’n Italiaanse jurkje te kunnen. En zonder gene in een bikini. Wamt tja, voor de vakantie naar Italië had ik toch nog maar een tankini besteld om m’n buikje te verbloemen… Door Esther, 41 jaar

“Stoppen met roken kan zo makkelijk zijn.”

19 jaar lang rookte ik. Ik was 1 keer eerder gestopt en dat was een hel. Ik hield het niet vol en binnen 2 dagen rookte ik weer. Tegen een volgende stoppoging zag ik op, ik was echt een verstokte roker.
En nu? Ik kan het bijna niet geloven, maar na de 1e sessie heb ik nooit meer gerookt. Bijzonder vond ik dat ik helemaal geen last heb gehad van ontwenningsverschijnselen. Stoppen met roken kan zo makkelijk zijn. Ik raad iedereen aan om het met hypnose te doen.
Yvonne