Nooit meer lijnen

Ook zo klaar met een 6 weken challenge? Met online trainingen, weg met je suikerverslaving in 21 dagen, bikiniproof de zomer door, afvallen is leuk!?! en in 10 stappen naar een slank hoofd?
Echt? in 10 stappen naar een slank hoofd?

Je wordt ermee doodgegooid, e-books, gratis webinars en online trainingen voor een habbekrats. Werk dit nou echt vraag ik me vaak af. Jij waarschijnlijk ook. En toch ben je weer op zo’n pagina beland met een belofte van resultaat. Ga ik het nu WEL halen? Krijg ik nu WEL wat er wordt beloofd?

NU is het zo dat ik jouw onderbewuste erbij betrek als we toewerken naar jouw doel. Dat is op zich al superkrachtig.
Kwaliteit voor mij ver bovenaan staat.
Dat betekent dat het maatwerk is.
En dat ook betekent dat ik je 1 op 1 wil zien en niet in 1 of andere groepstraining.
Omdat dat gewoon werkt en dus geen standaard affirmaties, geen standaard verhaal in een e-book en ook geen standaard powerpoints.
Je vindt jouw onderbewuste namelijk echt niet terug op internet.

Natuurlijk maak ik ook gebruik van alle voordelen die het internet ons geeft. En heb ik ook een e-book, geef ik een webinar en maak ik gebruik van facebook. Ook geef ik workshops en groepstrainingen. Maar dat doe ik extra bovenop de individuele aandacht die ik jou geef.
En ik heb besloten dat ik stop met mijzelf te verdedigen, stop met prijsvechten en ga voor kwaliteit en het eindresultaat voor jou.

Want dan zijn er geen loze beloften, geen teleurstelling en heb jij jezelf als prioriteit 1 staan.
Wil jij dit ook? Daar komt het hoor: GRATIS de eerste stappen wilt zetten met mijn e-book? Ja, ook zij heeft er 1. Geef je dan hieronder op.
Je krijgt dan de volgende 5 dagen de eerste stappen in jouw e-mail. Deze stappen lees je, kun je invullen en later ook nog heel goed gebruiken als je besluit om een individueel programma bij mij te gaan volgen.

Dus zet jij ook de eerste stappen naar nooit meer lijnen?
Geef je dan op. Je geeft je daarmee ook op voor de nieuwsbrief.
Uiteraard zijn jouw gegevens bij mij veilig en ben ik de enige die je kan benaderen om te vragen of je die eerste stappen die moeite waard vond.

Je kunt ook direct een afspraak met mij maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem dan telefonisch contact met mij op.