Waarom blijf jij vechten tegen de kilo’s?

Hoe je nu voor eens en altijd afvalt zonder dieet

Wil je voorkomen dat je keer op keer een duur dieet moet gaan volgen? Zou je voor eens en altijd afrekenen willen met de overtollige kilo’s? Ben jij klaar met het jojo-effect? Kies dan NU voor het programma LEAN op gewicht, inclusief virtuele maagbandtraject bij LEAN Mind en doorbreek het patroon waardoor je in gewicht blijft schommelen.

LEAN op gewicht is zeker geen dieet. Diëten werken namelijk alleen op korte termijn. En wetenschappelijk is bewezen dat diëten je telkens weer op een hoger instapgewicht brengen bij een volgend dieet. Uiteindelijk kom je dus gewoon aan!

Wat ga JIJ dan nu wel aanpakken?

LEAN op gewicht zorgt ervoor dat je:

  1. kleinere porties gaat eten
  2. gezondere keuzes maakt en kiest voor beweging
  3. jouw leefstijl en voeding aanpast en dit onder begeleiding van een orthomoleculair en PNI-therapeut
  4. afrekent met de oorzaken van het overgewicht (eet- en snoepbuien, emotioneel eten, zelfbeeld en dergelijke)

En omdat het geen dieet is, voel je je niet slecht of hongerig. Hierdoor zorgt dit traject voor een lange termijn oplossing voor gewichtsproblemen.

Dus wil jij ook blijvend van jouw overgewicht af?

Blijf er niet mee lopen! Met LEAN op gewicht reken jij af met jouw overgewicht. LEAN Mind heeft nu een fantastische aanbieding. Dit traject kost normaal € 1.250 inclusief begeleiding van orthomoleculair therapeut Paul Odijk.

Maar in de maand mei € 995! Dit zijn 5 hypnosesessies, ondersteunende audio’s op maat en begeleiding Paul Odijk.

Hypnotherapie en de begeleiding van Paul Odijk wordt (meestal) gedeeltelijk vergoed door de meeste ziektekostenverzekeraars als je een aanvullende verzekering hebt.

Hoe neem je contact met mij op?

Wil je eerst vrijblijvend meer informatie over het programma? Neem dan contact met me op voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.