Doorbreek jojo effect

Hoe je nu voor eens en altijd afvalt zonder dieet

Wil je ook weer graag van die vakantiekilo’s af en wil je voorkomen dat je weer op 1 januari een duur dieet moet gaan volgen? Of wil je nu eens voor eens en altijd afrekenen met de overtollige kilo’s? Ben jij klaar met het jojo-effect? Kies dan nu voor een virtuele maagbandtraject bij LEAN Mind en doorbreek het patroon waardoor je in gewicht blijft schommelen.

De Virtuele Maagband is zeker geen dieet. Diëten werken namelijk alleen op korte termijn. En wetenschappelijk is bewezen dat diëten je telkens op een hoger instapgewicht brengen bij een volgend dieet. Uiteindelijk kom je dus gewoon aan!

Wat ga JIJ dan nu wel aanpakken?

Het virtuele maagbandtraject bij LEAN Mind zorgt ervoor dat je:

  1. kleinere porties gaat eten
  2. gezondere keuzes maakt en kiest voor beweging
  3. jouw leefstijl en voeding aanpast en dit onder begeleiding van een orthomoleculair en PNI-therapeut
  4. afrekent met de oorzaken van het overgewicht (eet- en snoepbuien, emotioneel eten, zelfbeeld en dergelijke)

En omdat het geen dieet is, voel je je niet slecht of hongerig. Hierdoor zorgt dit traject voor een lange termijn oplossing voor gewichtsproblemen.

Dus wil jij ook blijvend van jouw overgewicht af?

Blijf er niet mee lopen! Met de virtuele maagband reken jij af met jouw overgewicht. LEAN Mind heeft nu een fantastische aanbieding. Dit traject kost normaal € 995 inclusief begeleiding van orthomoleculair therapeut Paul Odijk.

Maar in de maand september € 750! Dit zijn 5 hypnosesessies, ondersteunende audio’s op maat, toegang tot een besloten facebookgroep en begeleiding Paul Odijk. En je kunt nu ook in 6 termijnen betalen van € 125 per maand.

Hypnotherapie en de begeleiding van Paul Odijk wordt (meestal) gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraars als je een aanvullende verzekering hebt.

Hoe neem je contact met mij op?

Wil je eerst vrijblijvend meer informatie over de virtuele maagband? Neem dan contact met me op voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.