LEAN Mind is geboren!

Voor mij is vandaag een feestje. Met dit eerste blogbericht vier ik de geboorte van LEAN Mind. Na een jarenlange persoonlijke zoektocht naar effectief veranderen ben ik in de ban geraakt van het slimme onbewuste. Door te coachen op 95% onbewust gedrag door middel van hypnose kun je snel en effectief veranderen. Veranderingen die normaal lang duren, heel veel moeite kosten en maar niet uit je systeem raken pak je aan door in gesprek te gaan met jouw onbewuste. Hypnose is makkelijk en toepasbaar voor iedereen. Elke keer weer word ik blij als mensen zich realiseren dat hun leven compleet is veranderd en dat dat vrijwel geen moeite heeft gekost. De ware essentie van jouw persoon komt boven en dat is goed voor jezelf en goed voor de organisatie waar je voor werkt.

Wat is een LEAN Mind?

Een brein die problemen oplost en samen met jou werkt naar waar jij naar toe wilt in plaats van ongewenste patronen in stand houdt. Een LEAN Mind houdt van problemen bij de oorzaak aanpakken zodat daarna alles gladjes kan verlopen.

En net zoals bij LEAN in het bedrijfsleven is LEAN ook toepasbaar op onszelf. Doe de juiste dingen, op de juiste plaats, op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid met minimale verspilling.

Hypnose als aanpak

Weet jij dat 95% van ons gedrag aan gestuurd wordt door ons onbewuste? Om snel en doelmatig te veranderen lijkt het onbewuste hiermee toch een hele grote sleutel in handen te hebben. Waarom dan niet eens in gesprek gaan met jouw onbewuste? Jouw onbewuste is geniaal, zo geniaal om een probleem in stand te houden maar zeker zo geniaal om het op te lossen. Met hypnose ga je samen met mij in gesprek met jouw onbewuste om zo de oorzaak van jouw probleem aan te pakken. Op deze manier open je jezelf voor andere mogelijkheden en manieren met ander gedrag als resultaat. Hypnose werkt snel en effectief. Met hypnose werk je in 3 sessies door je probleem heen.

Loop jij ergens tegenaan en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op of maak een afspraak.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.